POTEK DELA

POTEK DELA

KLIKNITE SPODAJ IN SI OGLEJTE POTEK DELA

1. ANALIZA VAŠE TRENUTNE SITUACIJE

Najprej bomo podrobno analizirali vaše obstoječe stanje, se posvetovali z vami in našli rešitve, ki vam bodo odgovarjale. Pri tem bomo v zakup vzeli predvsem vaše trenutne aktivnosti, vrsto dejavnosti s katero se ukvarjate, velikost podjetja in smer v katero si želite v prihodnje.

2. DOGOVOR ZA SESTANEK

Po ugotovljenih potrebah in željah se bomo dogovorili za virtualni ali fizični sestanek v vašem podjetju in jasno določili segmente spletnega udejstvovanja, ki bodo odgovarjali vam in vrsti dela, ki ga opravljate. 

3. SKLENITEV DOGOVORA

Ko se boste po prejeti ponudbi odločili za sodelovanje z nami, bomo pričeli z delom in tako naredili 1. pomembnejši korak v smeri vaše prisotnosti na spletu. V kolikor boste v vmesnem času ugotovili, da pravzaprav za vaše podjetje želite še boljšo izbiro, vam bomo z največjim veseljem tudi ustregli.

4. PROCES IZDELAVE IN USKLAJEVANJE

V procesu izdelovanja oz. razvoja, bomo nenehno v stiku z vami in že sproti usklajevali vse potrebno z vašimi željami. Celoten proces bo pregleden, jasno definiran in izpeljan točno tako, kot se bomo dogovorili. Uresničevanje rokovo izdelave in predaje izdelka je naša najpomembnejša vrednota! Izdelek bomo pred predajo tudi stestirali, vključno z vsemi njegovimi funkcijami, ki jih bo kasneje opravljal.

5. PREDAJA KONČNEGA IZDELKA

Ko bo izdelek končan, naj si bo to spletna stran ali katera izmed naših dodatno ponujenih storitev, Vam bomo izdelek predali v dogovorjeni obliki. Naše osnovno vodilo je, da želimo doseči, da ste na tej točki ponosni na svoje podjetje in vse kar ste z njim že dosegli. Z gotovostjo lahko zatrdimo, da bo to z našimi izdelki oz. storitvami več kot doseženo.

6. BOLJŠA PREPOZNAVNOST IN RAST PRODAJE

Po predaji izdelka in začetku uporabe, boste kaj hitro spoznali prednosti prisotnosti na spletu, pa naj si bo to spletna stran ali profili na socilanih omrežjih, ki vas bodo predstavili kar najširši množici potencialnih kupcev. Z rastjo prodaje in boljšo prepoznavnostjo vašega podjetja, boste poslovno uspešnost tako popeljali na povsem novo raven in naredili enega izmed, če ne kar najpomembnejši korak v razvoju podjetja. Takrat Vam bomo čestitali za pogum in rekli »Hvala za vaše zaupanje, se priporočamo tudi v prihodnje«.

Ekipa ONWEB

gasper 3

GAŠPER G.

Vodja projektov pri OnWeb

“V našem družinskem podjetju smo v zadnjem času prepoznali veliko priložnost na področju povečevanja spletne prisotnosti podjetij. Ukvarjamo se tako z izdelavo celotnih spletnih strani kot z vodenjem in upravljanjem profilov na socialnih omrežjih. Poskrbimo tudi za povečan obisk vaših spletnih strani s pomočjo spletnega oglaševanja in SEO. Uredimo pa tudi izdelavo vizualne podobe vašega podjetja in fotografiranje vaših izdelkov ali storitev.”

ANDREJA

Copy writing

V našem podjetju nudimo storitve pisanja tekstov za različne oglaševalske kampanje in spletne strani, prilagojenih vašim potrebam in ciljem za učinkovito komunikacijo z vašo ciljno publiko.

PETER

Tehnična pomoč in gostovanja

V našem podjetju ponujamo tudi celovito ureditev gostovanja za vašo spletno stran in zagotavljamo stalno tehnično podporo, tudi po tem, ko je vaša stran že aktivna in v uporabi.

TIM

SEO in izdelava spletnih strani

Za dobro spletno stran ni dovolj zgolj dober izgled ampak tudi dobra uporabniška izkušnja vaših  kupcev. Z našo ekipo bomo za to brez dvoma dosegli!

PRIMOŽ

Oglaševanje na socialnih omrežjih in Google-u

 V našem timu bomo s pomočjo oglaševanja, objav in drugih pristopov, poskrbeli za kar najboljšo obiskanost vaše spletne strani.